Foto: Printscreen/Tviter: Tennis TV

Konferencija Karlosa Alkaraza, nakon što je osvojio masters u Indijan Velsu, hitno je prekinuta zbog dramatičnog obaveštenja koje se čulo tokom nje.

Naime, Alkaraz se spermao da da odgovor na pitanje novinara, kada se odjednom mogao začuti muški glas koji je svima dao do znanja da je u zgradi prijavljen vanredni slučaj.

„Pažnja, u ovoj zgradi je prijavljen vanredni slučaj. Molimo vas da napustite zgradu, tako što ćete naći najbliži izlaz ili izlaz koji se koristi za slučaj da se u zgradi dogodi požar. Ne koristite liftove, ponavljamo, ne koristite liftove“, čulo se u konferencijskoj sali.

PROČITAJTE JOŠ

U tom trenutku je Alkaraz upitao: „Da li smo u problemu?“. Ipak, sve se na kraju dobro završilo i Španac je mogao da počne slavlje.

Alkaraz je odbranio titulu na Indijan Velsu nakon što je u velikom finalu savladao Danila Medvedeva rezultatom 7:6, 6:1.

Tokom ovog turnira Alkaraza je zadesilo nekoliko čudnih problema. Prvo su ga napale pčele, polufinale mu je prekidano zbog kiše, da bi i nakon osvajanja imao hitan slučaj.

Alkarazu je ovo bila 13 ATP titula, druga na ovom mastersu i prva od Vimbldona prethodne godine.

BONUS VIDEO Novak oduševio i Bila Gejtsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar