Joana Nastase
Foto: Screenshot ioana._nastase

Joana Nastase, i dalje na papiru supruga Ilije Nastasea, objavila je da će otkriti sve tajne iz života bivšeg šampiona Rolan Garosa i US Opena.

Nastase je bio i prvi reket planete tokom 1973. godine, a nije tajna da je vodio, pa čak i da i dalje vodi izuzetno buran život.

PROČITAJTE JOŠ

Joana je odlučila da progovori, a sada je objavila samo kako se osećala zbog svega, ne i konkretne detalje.

„mam neke nevolje u duši koje me muče već neko vreme. Bila sam i jesam žena koja je zamaskirala mnoge stvari. Mnogo me boli srce, ali će doći dan kada ću pričati o svemu što se dešava u mom braku. I pored problema, o razvodu nema govora. Osećam da mi je duša jako opterećena. Mnogo toga sam morala da uradim protiv svoje volje“, poručila je Joana.

Zatim je poručila da ovo više neće trpeti.

„Ne mogu više da živim u laži i sve prikrivam. Bolno je to što mi se dešava. Ne mogu više!“

Nastase je u karijeri osvojio Završni masters čak četiri puta i stigao je do 64 trofeja (deveti po broju pehara u Open eri). U dublu je osvojio sve grend slem turnire osim Australijan opena.

Bio je jedan od prvih koji je kritikovao Novaka Đoković zbog organizacije turnira tokom pandemije koronavirusa.

„Novak je vrlo dobro znao koji rizik preuzima organizacijom takvog turnira. Mislio je da su svi glupi, a samo on pametan i eto šta se dogodilo. Zašto je Đokoviću bio potreban ovaj turnir, zar nema dovoljno novca? Ceo turnir je bio besmislen“, rekao je Rumun tada.

Juna prošle godine je još jednom pokazao da je naklonjeniji Rafaelu Nadalu nego Đokoviću.

„Ne mislim da je to lična borba između njega i Nadala. Ne vidim tu stvar. To se desilo, zar ne? Moglo je da bude i obrnuto, da Nadal ima 23 titule. Obojica su tu, blizu jedan drugom. Đokoviću je to bitno, ali mislim da Nadal nije ljubomoran na to. Neko drugi treba da bude ljubomoran na Nadala. To što je 14 puta uzeo Rolan Garos. To je teže od Đokovićevih 23 GS. Samo da znate, pobediti na šljaci 14 puta na RG? Mislim da se neće roditi igrač koji može to da uradi“, poručio je tada Nastase.

BONUS VIDEO Novak Đoković – trening u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare