Foto: TanjugAP Photo/Andy Wong)

Džon Milman je završio karijeru pre nekoliko dana u Australiji, a dugogodišnji miljenik domaće publike pokušao je da savetuje zemljaka.

Aleksej Popirin ne pre 10.30 igra meč karijere protiv Novaka Đokovića u drugom kolu Australijan opena, a sada je dobio savete kako bi mogao da ugrozi srpskog asa.

PROČITAJTE JOŠ

Milman je pojasnio u svom stilu da ne zna kako bi trebalo srušiti Novaka.

„Ja nikad nisam otkrio tajnu kako pobediti Đokovića. Ako Popirin bude pitao mene, reći ću mu, druže, nemam pojma!“, nasmejao se Milman koji je poznat kao čovek koji obožava Srbiju.

Bio je dva puta na Serbia Openu i zahvalio se čak i Đorđu Đokoviću, direktoru turnira, na dobrodošlici u razgovoru za Nova.rs.

Džon Milman
Džon Milman; Foto: Starsrport/Serbia Open

Ipak, Popirin ima jedan veliki kvalitet na koji Milman nije mogao da se osloni ni u jednom trenutku karijere.

„Kada sam ja igrao sa Novakom, ono što nisam imao, a što Aleksej sada ima, jeste dobar servis. On ima zadivljujuć servis. Deluje mi da je sada sasvim smiren, hladan je kao da je došao iz kade sa ledom. Spreman je, neće pasti pod emocijama pre meča, za razliku od mene. I ono što će morati da uradi jeste da izbaci Novaka sa terena snažnim udarcima. Tako jedino može da ga pobedi“, zaključio je Milman.

BONUS VIDEO Godina u kojoj je Novak Đoković obarao rekorde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar