Foto: Printscreen Instagram / djokernole

Najbolji teniser planete Novak Đoković možda nije u savršenoj formi kakva ga je krasila do kraja prošle godine, ali je emotivno sve na svom mestu.

Novak je početkom godine ispao u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera, dogurao je tek do trećeg kola Indijan Velsa, a onda se povukao s mastersa u Majamiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Na pragu 37. rođendana mora pažljivije da bira turnire i da malo prištedi i ruke i noge, a sve vreme mu je kao podrška tu i supruga Jelena.

Njih dvoje su u subotu uveče podelili zajedničku fotografiju na društvenim mrežama i bez reči pokazali koliko se vole dok mu je ona u zagrljaju na obali okeana.

Tamo Đoković prikuplja energiju za deo sezone koji tek sledi i u kom će probati da odbrani trofej osvojen lani na Rolan Garosu u Parizu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Vreme provedeno sa porodicom svakako neće da mu odmogne na putu ka tom cilju, jer je upravo Jelena bila jedan od razloga zašto je Novak i pre šest, sedam godina nastavio da se bori uprkos nedaćama koje su ga tada snašle u karijeri.

I evo gde je i danas kada sa skoro 37 godina namerava da se bori za zlato na Olimpijskim igrama i zaokruži već prebogatu tenisku karijeru.

BONUS VIDEO: 40 meč-lopti i podizanja pehara Novaka Đokovića na mastersima 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare