Foto: Starsport

Filip Krajinović, doskorašnji srpski teniser, zvanično se oprostio od tenisa i to pred kolegama iz Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Nakon što je Srbija osvojila i treći bod protiv Grčke (3:0), Krajinoviću je upriličena ceremonija, na kojoj je i sam imao prilike da se obrati kolegama i publici.

Krajinovića je na sceni najavio Novak Đoković, koji je pozvao i sve ostale članove Dejvis kup tima Srbije da mu se pridruže na sceni.

„Težak dan za mene, izuzetno sam emotivan. Ovo su moji najbolji prijatelji, uz njih sam odrastao i proveo najlepše trenutke. Selektore, hvala ti što si ovo priredio. Uvek mi je bila čast da igram za reprezentaciju. Jeste da sam mlad otišao u penziju, ali me čeka nešto lepo u budućnosti i radujem se tome. Isto tako, Nole, bila mi je čast i zadovoljstvo deliti svlačionicu sa najboljim svih vremena. Ne samo u tenisu, već svim sportovima“, rekao je Krajinović.

PROČITAJTE JOŠ:

Posebno je pričao o odnosu sa selektorom Viktorom Troickim.

„Moram i za selektora nešto da kažem. Pre 15 godina kada sam došao u reprezentaciju, nisam ga gotivio. Bio sam mlad i razmažen. Danas mi je jedan od najboljih prijatelja. Bez ove ekipe ne bih bio tu gde jesam.“

Na kraju je kroz suze imao i nekoliko reči za porodicu.

„Porodicu ne smem da gledam jer znam kakva je situacija. Nedostajećete mi puno“, zaključio je Krajinović.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare