Novak Đoković Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Bivši prvi teniser sveta i najtrofejniji igrač ikada po titulama, Džimi Konors, govorio je o prekidu saradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.

On je u svom podkastu „Prednost Konors“, u kojem je domaćin sa sinom Bretom, rekao kako je kada dođe do raskida uvek krivica u treneru.

„Da, za par očiju, možda. Dobro je stvari nekad prodrmati, ali nije više zabavno, zar je uvek krivica do trenera? Znate, ‘vreme je da se otarasite trenera!’ Vi ste sa nekim, putujete zajedno iz nedelje u nedelju i jedete i provodite vreme zajedno. Ponekad vam je potreban odmor. Da protresete sve i vidite šta ide iz toga. Možda ga je Goran odveo najdalje što je mogao“, kazao je Konors.

Pročitajte još

Dodao je da je normalno da u nekom trenutku dođe do zasićenja.

„I onda, dođe neko drugi, vidi nešto drugo, jer da budemo jasni, radite sa najboljim igračem svih vremena. Promene i sugestije koje donosite su minimalne. Ljudi sa tribina i mnogi koji misle da poznaju tenis to stvarno ne vide“, rekao je Konors.

Predložio je sebe za novog trenera prvog tenisera sveta.

„Ja sam van posla, Bret. Volim da radim teniske podkaste i pričam o tenisu sa tobom, ali znaš, ako se ukaže prilika, to bi svakako bilo zadovoljstvo i čast da on razmotri moje ime. Ali kako stvari idu, malopre smo pričali o Danijel Kolins i kako se život menja i trenutno sam zadovoljan ovim što radim. Volim svoj život i sve u vezi njega“, zaključio je Konors koji u karijeri ima 109 titula, dok je Đoković na 98.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare