Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Emotivno pražnjenje.

Novak Đoković je nakon dosta drame savladao Huberta Hurkača (7:6, 7:6, 5:7, 6:4) i plasirao se u četvrtfinale, a po završetku meča koji je trajao dva dana (započeo u nedelju uveče, završen u ponedeljak popodne), najbolji teniser u istoriji je otvorio dušu.

PROČITAJTE JOŠ...

„Veliko poštovanje za Huberta što je odigrao sjajan meč, bilo je teško pobediti. Ne mogu se setiti kada sam se poslednji put osetio ovako mizerno kada sam vraćao servis. Trava favorizuje servere, nije ovo bio meč u kom sam se nervirao. Bio sam 6:3 u zaostatku u prvom setu juče u taj-brejku, a sada sam uspeo da pobedim“, rekao je Ðoković.

Potom je dodao:

„Osećam sjajnu povezanost sa terenom. Svaki put kada pobedim Osećam još više samopouzdanja, nadam se da će ljubavna afera nastaviti i dalje“, nasmejao je Đoković sve.

Naredni rival je Andrej Rubljov:

„On je drugačiji od Hurkača, ima snažne i brze udarce, voli da diktira tempo, neću mnogo da govorim o taktici, zadržaću je za sebe. Teško je očekivati da će biti teže nego danas i juče, ali moram da budem spreman za to. Rubljov se nada potencijalnom polufinalu, ali nadam se da se to neće desiti“, zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO Žene sa maskama provocirale Novaka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar