Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Blistao od sreće posle meča.

Novak Đoković je posle neverovatne borbe u polufinalu mastersa u Parizu savladao Stefanosa Cicipasa rezultatom 6:2, 3:6, 7:6 (4).

Srpski as je sijao od sreće posle meča i velike pobede.

PROČITAJTE JOŠ

„Najslađe je kad dobiješ meč ovako protiv jednog od najboljih igrača na svetu. Sjajno sam počeo i odlično udarao lopticu kao u četvrtfinalu. Imao sam priliku na početku drugog seta, ali je nisam iskoristio i momentum je otišao, a publika se uključila. On je podigao svoj nivo tenisa i uveo nas u izjednačenu bitku do samog kraja gde smo odigrali neverovatan poen“.

On je istakao zašto mu je ovavka pobeda važna.

„Ovakvi mečevi stvarno veoma puno znače u ovoj fazi moje karijere, mentalno i fizički da pokažem da mogu dase nosim do samog kraja i poslednjeg udarca sa mlađima od sebe i jako mi je drago što sam uspeo da prebroodim ovaj izazov, najveći do sada“.

Sledi meč sa Holgerom Runeom sa kojim je često trenirao i koji je imao sjajnu nedelju.

„On je sjajan momak, volim ga i mislim da je sjajan za tenis. Daje sve od sebe, sjajan je borac i takmičar. Trenirali smo mnogo zajedno u Monaku, ima sjajnu porodicu, i zaslužio je svoj uspeh. U finalu će morati žestoko da se bori ako želi da pobedi. Mi smo sjajni prijatelji van terena, ali na terenu želim kao profesionalac da ga pobedim“, rekao je Đoković za kraj.

BONUS VIDEO Maestralni poen Novaka i neverovatna defanziva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar