Foto: Reuters/Per Haljestam/USA TODAY/Guliver

Učenik jednog od najboljih MMA boraca svih vremena Habiba Nurmagomedova ubijen je u Dagestanu, a to ubistvo je ostavilo mnoge u neverici.

Dvadesetjednogodišnji Magomedrasul Mutaev upucan je sa osam hitaca iz pištolja u Mahačkali, a poznato je i ime ubice.

PROČITAJTE JOŠ:

Reč je o Madirhanu Kadirhanovu, dve godine mlađem mladiću, koji je zločin počinio navodno jer je Mutaev vređao njegovu porodicu. Ubica se u petak još uvek nalazio u bekstvu.

„Kadirhanov je širio glasine o njegovom ocu nazivajući ga prevarantom, Mutaev mu se osvetio i javno ga ponizio pred većom grupom ljudi. Međutim, Kadirhanov to nije mogao da izdrži i vratio mu je s osam hitaca iz pištolja. Mutaev je inače bio učenik Khabiba Nurmagomedova“, pišu ruski mediji.

Međutim, to nije jedina verzija onoga što se desilo, već postoji i druga po kojoj je Mutaev uvredio ženski deo porodice Kadirhanova, koji ga je u odmazdi ubio.

Osumnjičeni je poslednji put viđen na sigurnosnim kamerama na hipodromu u Mahačkali 30 minuta posle ubistva, a nakon toga mu se gubi svaki trag.

Mutaevu je ovo bio drugi put da je neko probao da ga ubije iz vatrenog oružja, s tim što je prošli put lani prošao bez povreda. On je u debitantskoj borbi pobedio Elguna Jusibova jesenas i za dvadesetak dana je trebalo da se bori protiv Kejvana Razaeija.

Nurmagomedov se posle povlačenja iz UFC sveta i smrti oca, posvetio više treniranju drugih.

BONUS VIDEO: Kinez došao da gleda Zvezdu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar