Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Stefan Dodić, mladi srpski rukometaš (20), ponovo je doživeo povredu, koja je u najmanju ruku neobična.

Dodić je sezonu počeo u Celju, gde je doživeo povredu noge, pa je dugo bio van terena. U Celju nisu imali strpljenja za njega, pa je ugovor raskinut, a jesenas je došao u Vojvodinu, gde se oporavljao.

PROČITAJTE JOŠ:

Trebalo je da zaigra protiv Partizana u okviru Superlige Srbije (10. februar), pre toga je normalno trenirao, ali je onda doživeo peh pred utakmicu.

„Dodić je ustao jutros i izgubio deo mišića. Niko ne zna zašto, zbog čega. Izgubio je 30 odsto mišića. Zaista sam šokiran i ceo dan sam nervozan i jako tužan. Mislim da je to dete trebalo da bude neko ko će da nosi našu reprezentaciju i Vojvodinu u narednim sezonama. Bio je moja velika želja i prethodnih godina. Bio sam u šoku kada me je nazvao kondicioni trener i saopštio mi to. Znam da ćemo svi u klubu da učinimo sve, da ćemo da obiđemo sve doktore, celu Evropu, da vidimo šta je prava dijagnoza. Verovatno da nije bila prava dosad. Dobio je zeleno svetlo da igra i…“, rekao je trener Vojvodine Boris Rojević.

Trener je upitan i koliko bi Dodić trebalo da odsustvuje.

„Ne znam šta će biti s njim i njegovom karijerom“.

Dodić je bio MVP juniorskog Evropskog prvenstva 2022. godine, važi za jednog od najtalentovanijih srednjih bekova u Evropi, u sredu je odigrao prvi zvanični meč u dresu Vojvodine, ali se problem sa kvadricepsom pojavio i ponovo ga odvojio od terena.

Vojvodina je trenutno prva na tabeli Superlige Srbije, a nedavno je osvojila i Superkup.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar