Jana Kudrhavceva
Foto: Screenshot Instagram kudryavtseva_y

U 21. veku se sve češće dešava da mlade devojke, pa i one nešto starije dame koriste plastične operacije kako bi ispravile stvari kojima su nezadovoljne.

Upravo to je uradila i Jana Kudrijaceva, jedna od najlepših sportistkinja sveta, koja je već sa 18 godina počela da vrši korekcije.

PROČITAJTE JOŠ

Sada se sa 25 godina gorko kaje zbog svojih poteza, do te mere da apeluje na sve dame da nikada ne posežu za ovim rešenjem.

„Čim sam okončala sportsku karijeru, odmah sam otišla kod plastičnog hirurga. Sada shvatam da to uopšte nije bilo potrebno, ali tada sam imala kompleks, jer sam imala male grudi. Još dok sam se bavila sportom čitala sam mnogo na internetu o povećanju grudi.“, počela je Kudrijaceva.

Istakla je da to nije imalo nikakve veze sa Dimitrijem Kugriševim, poznatim hokejašom sa kojim u braku ima dve ćerke Evu i Zoju. Ona je dobila nadimak „Anđeo sa čeličnim krilima“ zbog zahtevnih vežbi koje je izvodila, a tokom karijere je 13 puta bila na vrhu sveta i 10 puta na vrhu Evrope.

Zatim je pojasnila kako se odlučila na taj potez.

„Imala sam tada 18 godina. Tačnije, kada sam napunila 19, odlučila sam da operišem grudi. Mislila sam da ću time rešiti komplekse koje sam imala. Neko vreme je i bilo tako, a onda sam shvatila da to nije najvažnije u životu.“

Ova devojka je bila šampionka sveta u ritmičkoj gimnastici, dok je na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine stigla do srebra.

Ipak, zbog korekcija je imala problema sa porodicom.

„Moji roditelji su bili veoma protiv toga. Tada sam živela sam u Sankt Peterburgu. Nekoliko dana posle operacije, sećam se, u goste mi je došla mama. Posle operacije morala sam da nosim neki specijalni korset, bila sam pogrbljena. Pitala me je, šta mi je sa leđima, šta se desilo. Tada sam joj priznala šta sam uradila. Mama je pala na kolena i pitala me, zašto sam to uradila.“

Uradila je grudi, kasnije i usne.

„Da, i u usne sam stavila silikone. Bilo je to pre dve godine. Tada sam još trenirala. I imala sam silne probleme. Ljudi koji me nisu poznavali su mislili da zbog toga mucam i slabije izgovaram neke reči. Ali, to je problem koji sam imala od rođenja.“

Sada je više nego ikada pre posvećena svom izgledu.

„Sada moram da radim da sve to što sam uradila sebi, što pre nestane. Nije lako, ali moram“, objasnila je devojka koja je 13 puta bila šampion sveta u ritmičkoj gimnastici.

BONUS VIDEO Kobno Izletanje Stojkovića i poraz njegove Al Feihe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar