Aleksandra Prijović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska folk pevačica Aleksandra Prijović napravila je dar-mar u glavnom gradu Hrvatske jer puni jednu dvoranu za drugom.

Tako je posle niza od tri beogradska koncerta u Areni, došao red na arenu u Zagrebu gde je zakazala peti koncert i gde se karte za njene nastupe prodaju i za po nekoliko hiljada evra na internetu.

PROČITAJTE JOŠ:

U šali ili u zbilji, popularna pevačica svakako ima posla i „bukirana“ je od prvog do četvrtog decembra i onda šestog.

To je izazvalo brojne reakcije u susednoj zemlji, a šali su se okrenuli i rukometaši Dinama iz Zagreba, tačnije njihov trener Andrija Nikolić.

„Možda bi bilo dobro da Aleksandra Prijović dođe na utakmicu pa da napunimo Arenu. Možda nije bilo mnogo ljudi za prošle utakmice, ali nadamo se da će biti malo više protiv Alborga“, našalio se Nikolić pre meča.

Njegovi rukometaši u četvrtak od 18.45 u istoj areni gde će nastupati i Aleksandra, igraju meč četvrtog kola rukometne Lige šampiona, elitnog takmičenja, protiv Alborga.

Dansku ekipu predvode legendarni rukometaši i šampioni Mikel Hansen i Niklas Landin.

„Dođite u Arenu Zagreb. Ne, nije Aleksandra Prijović, nego RK Zagreb igra četvrtu po redu utakmicu Lige šampiona sa HC Alborgom, kog predvodi jedan od najboljih igrača sveta, Mikel Hansen. Ako može Aleksandra (protiv dotične nemam ništa i sam slušam takvu muziku) da napuni Arenu Zagreb za ozbiljnu lovu, da vidim možemo li besplatno napuniti barem donji prsten Arene, kako bismo pogurali naše momke da probaju da osvoje važne bodove“, naveo je Nikolić.

Inače, Prijovićeva je karte za prva tri koncerta rasprodala za 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno nešto više od 48 sati.

BONUS VIDEO Vilagoš: Birala sam između rukometa i atletike i izabrala pravi sport

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar