KK Partizan
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sastali su se u subotu uveče u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Zvezda je pobedila sa 85:79 i osvojila je četvrtu uzastopnu „Žućkovu levicu“, dok su kod crno-belih ostala nenagrađena dobra izdanja Kevina Pantera i Zeka Ledeja.

PROČITAJTE JOŠ:

Panter je imao 20 poena, Ledej 24 i odigrao je gotovo bez greške u timu Željka Obradovića. Jedan od rekih koji na toj utakmici nije dobio šansu bio je Danilo Anđušić, uz Tristana Vukčevića.

Anđušićeva supruga Ivana, poznata srpska strelkinja i olimpijka je bila uz njega u niškoj dvorani Čair i možda baš zbog Danilove minutaže ostala razočarana.

„Možeš žaliti samo za prilikama koje nisi iskoristio, ali ne i za onima koje nisi ni dobio“, napisala je Ivana posle utakmice.

Anđušić je tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća dobio šansu ponajviše u meču sa Hercegovcem iz Gajdobre kad je odigrao 18 minuta.

Tek trećinu od toga je dobio šansu u meču sa Vojvodinom, a onda je okršaj sa Zvezdom gledao sa klupe. U poslednje vreme mu je uloga generalno promenljiva, pa je protiv Igokee bio 14 minuta na terenu, a pre toga u meču sa Bajernom je bio van sastava, da bi mu u susretu sa Splitom bila ukazana šansa da igra 21 minut.

Pre toga je na pet uzastopnih utakmica bio na klupi ili van sastava tima Željka Obradovića.

Foto: Printscreen Instagram / Ivana Maksimovic

BONUS VIDEO: Luka Mitrović posle pobede u finalu Kupa Radivoja Koraća

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare