Foto: khabib_nurmagomedov

Našao svoj mir.

Kada se priča o MMA i najboljim borvima svih vremena, svi kao po komandi izgovaraju ime Habiba Nurmagomedova. Neverovatan borac je obeležio 21. vek u ovom sportu i kao neporažen završio sjajnu karijeru u kojoj je dominirao nad svim svojim rivalima kao niko pre njega.

Dagestanac je zbog toga odlučio da se povuče sa samo 32. godine što je za ovaj sport izuzetno rano i tim je razočarao brojne fanove širom sveta.

PROČITAJTE JOŠ

On je to uradio između ostalog i zbog obećanja datog majci nekoliko meseci nakon što mu je umro otac i posle pobede u poslednjem meču protiv Džastina Gejdžija kada se emotivnim govorom oprostio od navijača.

„Ovo je bila moja poslednja borba. Više se ne vraćam bez svog oca. Obećao sam majci da je ovo moja zadnja borba i tako će biti“, poručio je Nurmagomedov odmah nakon pobede.

Habib je nakon završetka profseionalne karijer odlučio da se posveti trenrianju mladih borac au Dagestanu,a li je posle dve godine odlučio d apotpuno napusti spor sa namerom da s eposveti porodici i mnogo skromnijem i mirnijem životu.

Zbog toga je odlučio da ode u planine gde je snimmljen sa puškom na leđima.

Sa puškom na leđima, Habib Nurmagomedov je izašao na zimu, spremao ručak i, po svemu sudeći uživao.

Iako se njegovo bogatstvo procenjuje na nekoliko desrtina miliona dolara,n jega nikada nisu zanimali glamur i luksuz i odlučio je da s eposveti životu u prirodi.

BONUS VIDEO Kobno Izletanje Stojkovića i poraz njegove Al Feihe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar