Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Poznati srpski atletičar Mihail Dudaš oglasio se povodom povodom odluke njegove supruge, glumice Anđele Jovanović, da ne glumi zajedno sa Branislavom Lečićem.

Dudaš je kratko napisao „integritet = sloboda“ na Instagramu.

Pročitajte još

Anđela Jovanović, ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić, čuvenog glumačkog para, je odbila da deli kadar sa njim, a nakon toga ju je Lečić tužio.

„Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu jer sam odbila da igram s njim u seriji ‘Radio Mileva’. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale“, rekla je ona u izjavi za Blic, ali nije želela da komentariše o kakvim neprijatnostima se tačno radi.

Podsećamo, optužbe protiv Lečića za seksualno uznemiravanje iznele su Danijela Štajnfeld i Merima Isaković pre nekoliko godina.

Dudaš je čuveni srpski atletičar koji je ostvario brojne uspehe u sedmoboju i dekatlonu. U detaklonu je bio treći u Evropi na prvenstvu starog kontinenta u Amsterdamu 2016. godine, u sedmoboju je bio trećeplasirani tri godine ranije u dvorani u Geteborgu.

U obe ove discipline drži rekord Srbije.

View this post on Instagram

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas)

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare