Foto FK Crvena zvezda

Košarkašica Crvene zvezde Maša Janković i fudbaler Mirko Ivanić izabrani su za najbolje pojedince Sportskog društva Crvena zvezda za 2021. godinu.

Njima su priznanja uručena danas na proslavi 77. rođendana crveno-bele porodice.

PROČITAJTE JOŠ

Na traicionalnoj svečanosti u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, trener košarkaša Dejan Radonjić proglašen je za najboljeg trenera u SD Crvena zvezda u 2021. godini, dok su fudbaleri, aktuelni šampioni Srbije, najbolji klub ovog društva.

Nagradu za životno delo dobili su Svetozar Mijailović i Dragiša Vučinić, dok je nagrada „Crveno-belo srce“ pripala Fondaciji Delije.

Na kraju je govor održao Zvezdan Terzić, generalni direktor fudbalskog kluba.

„Koristim priliku da svima čestitam rođendan i na uspesima. Naš fudbalski klub ima mnogo razloga za ponos, ostvarili smo istorijske rezultate za zlatna slova u monografijama našeg kluba. Osvojili smo 4. titulu u nizu posle 14 godina i duplu krunu, peti put u nizu smo u grupnoj fazi evropskih takmičenja, osvojili smo prvo mesto u grupi Lige Evrope. Posle 30 godina, prvi put smo u osmini finala UEFA takmičenja. Iskreno se nadam petoj tituli u nizu. Ponosan sam i na ostale uspehe, siguran sam da su mnogi od vas zaslužili da dignu ovaj pehar. Zvezda je pomagala klubove, iskreno se nadam da ćemo biti u narednom periodu u boljoj situaciji, da budemo kičma svim ostalim klubovima“, naveo je Terzić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar