Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Užasno...

Smrt Valevske Oliveire, odbojkašice iz Brazila koja je poginula nakon pada sa 17. sprata, još uvek je glavna tema u sportskim medijima širom sveta, a oglasili su se i njeni roditelji, Marija Apresida i Heraldo Vijeira.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je navela Marija Apresida, Valevska je 16. septembra poslednji put bila sa njom na rođendanu svog brata.

„Bili smo zajedno, kao porodica. Bila je sa svojim mužem, Rikardom, bili smo zajedno, kao porodica. Bila je srećna, iskrena, mirna. Ne razumem šta se dogodilo. Nedostajaće mi mnogo…“, rekla je ona.

Otac čuvene odbojkašice Heraldo je otkrio da se njegova ćerka „uvek smejala“:

„Znamo našu decu po očima, osmehu, znamo da li su srećna. Izgledala je super, smejala se svim srcem“, istakao je on.

Ali, informacije iz izjave koju je njen muž Rikardo Aleksandre dao nakon tragedije govore da je slavna šampionka ipak imala mnogo problema:

„Poslendjih nekoliko meseci naša veza je bila problematična, bilo je dosta rasprava, ali ničeg agresivnog ili uvredljivog. Sa njegove strane on je jednostavno rekao da nije srećan i da želi razvod kako bi krenuo novim putem. Pre oko tri godine, dok je igrala za Uberlandiju, tokom jednog razgovora je izjavila da je razmišljala da oduzme sebi život. Zbog toga je Rikardo morao da ide kod njenih roditelja kako bi razgovarali“, navedeno je u njegovoj izjavi koju su objavili brazilski mediji.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar