Kopaonik trka
Foto: Promo

Od 27. do 29. avgusta će više od 600 učesnika iz Srbije i inostranstva posetiti Kopaonik gde će biti održane dve sportske manifestacije.

PROČITAJTE JOŠ

U pitanju su biciklsitički maraton “Tri strane Kopaonika” i brdska trka “Trail race Kopaonik” koje tradicionalno okupljaju veliki broj učesnika na terenima Nacionalnog Parka Kopaonik i formiraju najposećeniji vikend tokom letnje sezone.

Osmo izdanje trke “Tri strane Kopaonika” i šesto izanje trke “Trail race Kopaonik” i ove godine ponudiće učesnicima organizaciju na najvišem nivou, jedinstven doživljaj upoznavanja novih terena Nacionalnog parka Kopaonik, brojne propratne sadržaje i dane za uživanje u čistom vazduhu i prijatnim temperaturama.

Organizatori su pripremili bogat učesnički paket i vredan nagradni fond koji će obuhvatiti i novčane i robne nagrade ali i vredne robne i novčane vaučere partnera i sponzora trke.

Foto: Promo

Okupljanje svih učesnika počinje u petak 27. avgusta kada će biti formirana i EXPO zona sa izlagačima iz sveta sporta, a zvanično otvaranje ovog sportskog vikenda desiće se u subotu 28. avgusta u 11h sa startom trke “Trail race Kopaonik”. Istog dana, u popodnevnim časovima planirana je i dečija trka “Trail race Kids” kao i lutrija za sve učesnike, a biće organizovani i izleti za sve zainteresovane.

U nedelju 29. avgusta u 10h, startovaće i najveći brdsko-biciklistički maraton na našim prostorima koji nosi naziv “Tri strane Kopaonika” kada će blizu 300 učesnika krenuti u osvajanje novih kilometra na stazama “Beli meda”, “Jela” i “Pančić”. Prijave su u toku i svi zainteresovani učesnici mogu se i dalje prijaviti za trke putem sajta:
www.prijavazatrku.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar