Foto; Instagram/laura_sanko

Bez dlake na jeziku.

MMA sport je prva asocijacija za žestoke momke, krv i nasilje, a žene koje u njemu učestvuju doživljavaju se kao prgave i nezgodn.

Retko kome su asocijacija na ovaj sport atraktivne dame, ali smo svedoci da to nije neuobbičajeno i da su borkinje poput Pejd van Zant koja se smatram jednom od najlepših sportisktinja sveta promenile percepciju.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, uprkos tome i dalje postoje brojne predrasude, a najnoviji primer je slučaj Laure Sanko koja se našla na udaru borjnih prljavih prozivki.

Ova atraktivna plavuša i MMA analitičark aje postala tek druga žena u istoriji UFC koja je dobila priliku da komentariše UFC borbe.

Kako to obično biva, odmah su krenuli ružni komentari na račun zanosne plavuše, ali ona ne mari za sramne prozivke.

„Naravno, uvek mora biti ružnih komentara, naročito kada je žena u pitanju. Dosta je pitanja oko mog angažmana, a broj ljudi sa kojima sam navodno spavala je beskonačan“, našalila se lepa Laura.

Ponosna je na činjenicu da je tek druga žena koja je dobila ovakvu priliku.

„Lista je duga i bilobi definitivno iscrpljujuće da je sve to istina. Druga poznata lica u sportu ne moraju da se bore sa ovakvim komentarima. Meni je ovaj posao cilja od momenta kad sam započela karijeru. Velika je čast što sam tekk druga žena na ovoj poziciji. Ovu priliku smatram privilegijom“, kaže zgodna komentatorka.

Laura je u UFC-u od 2016. godine i uglavnom je radila intervjue nakon borbi, a u međuvremenu je postala i cenjena MMA analitičarka.

BONUS VIDEO  Koreografija za Mihu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare