Stefan Mitrović u Partizanu
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović vratio se u Partizan i biće veliko pojačanje za mladu ekipu crno-belih.

Iskusni, 32-godišnji bek je letos prešao u Apolon, ali je prvenstvo Grčke prekinuto i onda se odlučio za povratak na Banjicu, javlja „Sportski žurnal“.

PROČITAJTE JOŠ

Dakle – Stefan Mitrović ponovo kod kuće, u klubu u kojem je ponikao, koji kao trener sada predvodi Miloš Korolija.

Mitrović je sa 18 godina zaigrao za prvi tim Partizana i sa crno-belima osvojio je veliki broj trofeja, šest duplih kruna, dve Evrointer lige, Superkup Evrope i titulu evropskog šampiona 2011. godine.
Banjicu je napustio 2013. godine i sa velikim uspehom igrao za mađarski Solnok i Ferencvaroš, za oba kluba po tri sezone. I sa oba je bio prvak Mađarske, u trofejnim vitrinama ima i još dva Kupa Evrope, Superkup Evrope i Ligu šampiona iz 2019. godine.

Kako javlja portal „Vaterpolo vesti“, Partizan će u zimskom prelaznom roku pokušati da dovede još najmanje jedno pojačanje i na taj način se pridruži Crvenoj zvezdi, Radničkom, Šapcu i Novom Beogradu u borbi za titulu.

Pre Mitrovića, u srpski vaterpolo su se vratili Miloš Ćuk, Draško Gogov, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović, Strahinja Rašović i mnogi reprezentativci, pa imamo najjače domaće prvenstvo u poslednjih nekoliko godina.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare