Foto: Printscreen

Srpski UFC borac Duško "Tander" Todorović poražen je od Punahelea Sorijana u prvom meču srednjeteške kategorije događaja "Holovej protiv Katara" u Abu Dabiju.

PROČITAJTE JOŠ...

Todorović je u ovaj meč ušao sa skorom od 10 pobeda, od čega je šest zabeležio nokautom, dok je njegov rival, 28-godišnji momak sa Havaja, do sada u UFC-u imao sedam trijumfa na isto toliko mečeva.

Sorijano je od samog početka ušao agresivnije, ali nije bilo pogodaka sve do 3:20 pre kraja prve runde, kada je Sorijano uspeo da iskoristi trenutak nepažnje i zada Todoroviću udarac levom rukom u bradu.

Ostao je uprkos udarcu Todorović na nogama, uspeo u narednom periodu da eskivira nekoliko snažnih udaraca Havajca, ali ne i na 1:33, kada je još jedan direkt Sorijana završio na Todorovićevoj bradi.

Nedugo potom Sorijano je vezao još dva udarca, i tom prilikom izbio Todoroviću zaštitnu gumu za zube iz usta, što je dalo vremena za blagi predah Todoroviću, ali je borba potrajala još dvadesetak sekundi, kada je, na 12 sekundi pre isteka petominutne runde, Sorijano još jednom uspeo da pogodi srpskog borca, nakon čega se on ponovo našao na podu, pa je sudija odlučio da prekine meč.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare