Silvester Stalone Foto:EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Silvester Stalone uskoro bi mogao da stigne u Beograd i to iz razloga koji nema nikakve veze sa filmskom industrijom.

PROČITAJTE JOŠ

Ovu informaciju obelodanio je Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog savez Srbije, pojasnio je da bi legendarni holivudski glumac uskoro mogao da dođe u prestonicu Srbije.

„Čekamo potvrdu da dolazi i Stalone, Roj Džouns dolazi sutra i drago mi je zbog toga. Drago mi je da svi vole da se vrate u Beograd“, rekao je, između ostalog, Borovčanin na promociji Svetskog prvenstva u boksu koje će se od 24. oktobra do 6. novembra održati u našoj zemlji.

„Trenutno 103 države, 670 boksera dolazi, ukupno 1.350 ljudi će provesti 15 dana u beogradskim hotelima. Veliki broj učesnika je zbog nagrade od 100 hiljada evra za prvo mesto, srebro se nagrađuje sa 50, bronzana 25. To obezbeđuje AIBA, ovo je prvo Svetsko prvenstvo u novom formatu. Sa novim rukovodstvom boks doživljava renesansu, otvaranje će biti spektakulano sa najpoznatijim izvođačima iz Srbije. Biće tu i defile učesnika, program će trajati sat i po, biće to praznik sporta. Boks je besplatan za svu decu do 18. godine u preko 100 klubova, to je učinjeno da vi svi imali jednaku šansu i da bi se sklonili sa ulice. Biće korišćeno 17 ringova, 2000 bokserkih rukavica i to će posle toga biti podeljeno klubovima. Od donacije Rusije ćemo sagraditi nacionalni trening centar u Beogradu“, pojasnio je Borovčanin.

Očekuje se da u Beograd dođe i Mark Volberg, američki glumac, a za finalne borbe 5. i 6. novembra bi u Beograd trebalo da stigne i Majk Tajson, legendarni bokser.

Stalone je jedan od najpoznatijih američkih glumaca današnjice, a u karijeri se bavio i režiserskim i scenarističkim poslom. Najpoznatiji je po ulozi Rokija, a film je 1977. godine dobio nagradu za najbolju režiju, najbolji film i editovanje.

BONUS VIDEO Pogledajte dosad neviđeni snimak Novakove vile

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare