O’Saliven: Neću na turnir ako ne mogu da donesem svoj ručak

Ostalo 03. jun. 202012:48
Podeli:
Foto: Reuters

Roni O'Saliven, legenda svetskog sunkera, ponovo je poručio organizatorima Čempionšip lige da neće doći na turnir ukoliko se ne reši problem obroka, odnosno ako ne bude mogao da donese ručak od kuće.

Događaj u Milton Kejnsu je počeo 1. juna i trenutno se mečevi igraju uz najveće rigorozne mere zbog pandemije korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ

Igrači su testirani na koronu i mogu da uđu na događaj samo uz negativan rezultat i uz izolaciju jedno veče pre nego što dođu rezultati.

O’Saliven nema problem ni sa jednim pravilom ovog medicinskog protokola osim ishrane.

„Biću veoma srećan i radovaću se turniru ako budem čuo da se uvedu druge mere. Imam želju da ostanem zdrav i da donesem svoju hranu. Ne verujem ljudima koji spremaju hranu u hotelima u ovim vremenima. Rekli su mi da će sve biti u redu ali nikad ne znaš dok ne dođeš tamo. Ako mi se učini da situacija sa hranom nije u redu, a nije mi dozvoljeno da donesem moju hranu koju sam ranije spremio, osetiću da mi je zdravlje najvažnije. Kada dođem tamo, nadam se da ću se osećati bezbjedno. Ako ne onda neću biti srećan, zdravlje će mi biti preče i otići ću“, rekao je Roni O’Saliven.

Legenda svetskog snukera nastupa u grupi 10 sa Krisom Vokelinom, Majklom Georgiuom i Kišanom Hiranijem. Mečevi su zakazani za 5. jun, a samo prvoplasirani iz svake grupe ide dalje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar