Vatrogasci predaju traku ronalda mocartu
Foto: MUP

Beogradski vatrogasci svečano su predali traku Kristijana Ronalda njenom novom vlasniku koji je pobedio u humanitarnoj licitaciji.

Vatrogasac Đorđe Vukićević uzeo je traku sa stadiona „Rajko Mitić“ u subotu 27. marta i namenio ju je za pomoć u lečenju Gavrila Đurđevića, sedmomesečnog dečaka koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Traku je za sedam i po miliona dinara kupila kompanija Mocart, a Vukićević kaže da pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd ne nameravaju tu da stanu.

„Jedan život pokušavamo da spasemo i nadamo se da ćemo uspeti u tome. Sektor za vanredne situacije od ponedeljka kreće svoju akciju za pomoć malom Gavrilu. Uveren sam da ćemo prikupiti što više sredstava“, rekao je Vukićević, a saopštava MUP.

Svečana primopredaja upriličena je ispred zgrade Vatrogasno-spasilačke brigade u Beogradu, a iz Mocarta su poručili kako se nadaju da se „Đorđe dokazao kao pobednik, a da to treba da uradi i Gavrilo“.

Podsećamo, za njegovo lečenje je organizovana i aukcija haljine Ane Ivanović, koju je anonimna donatorka iz Beograda postavila u subotu, ali i dresa Stefana Mitrovića, junaka u meču Srbije i Portugala.

Mitrović je na tom meču izvadio loptu iz gola posle udarca Kristijana Ronalda, koji je u besu jer mu pogodak nije priznat, pre kraja meča (2:2) i bacio spomenutu traku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar