Foto: Promo/Konami

Četvrtfinale i polufinale će se odigrati u subotu od 13.00, dok je u nedelju borba za treće i četvrto mesto i veliko finale.

Nakon uzbudljive grupne faze samo šest timova se kvalifikovalo za nokaut fazu eFootball Championship Pro.

PROČITAJTE JOŠ:

U grupi A, Bajern Minhen je prešao Mančester junajted na trećem mestu u poslednjoj utakmici zahvaljujući pobedi Monaka koji se već bio kvalifikovao kao drugoplasirani u grupi.

Galatasaraj, za koji nastupaju Kepa i Đole, igraće baš protiv Monaka, a Nemci će se u četvrtfinalu sastati sa Barselonom, za koju igra Marko Roksić čiji gol je već nagrađen kao najbolji gol prvog dana.

Seltik i Roma će kao prvoplasirani u grupi u polufinalu čekati pobednike.

Nokaut faza će imati jednu razliku u odnosu na grupnu fazu. Mečevi nokaut faze će se igrati u formatu najbolji u tri utakmice, bez nerešenih utakmica.

Foto: Promo/Konami

Zbog toga, u slučaju nerešenog rezultata po isteku 90 minuta, igra se produžetak i ako nerešen rezultat ostane, pobednika će odlučiti izvođenje jedanaesteraca.

Osim toga, ako klub dobije dve utakmice zaredom, neće igrati treću utakmicu, zato je važno da svaki klub odabere redosled igrača za utakmice, pošto se taj redosled saopštava 48 sati pre meča i čuva se u tajnosti do početka svake utakmice.

BONUS VIDEO: Mini Moris – gejming mašina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar