Foto: Printscreen/Youtube

Roni O'Saliven, legenda svetskog snukera i petostruki svetski šampion, ne prestaje da izaziva pažnju svetskih medija svojim izjavama.

On se plasirao mežu osam najboljih na Svetskom prvenstvu koje se održava u Šefildu, ali bi kako je sam rekao, više voleo da je trenutno na nekom drugom mestu, a ne tamo.

PROČITAJTE JOŠ:

„Da budem iskren, radije bi bio u onoj palkenoj rupi u pabu u Krouliju. Više mi se dopada tamošnji format jer se radi o pobedi u četiri frejma od sedam, tako da je sve to brže. Ovde je velika dvorana, ali je nekako sve natrpano i stresno. Stvarno bih sad pre bio u Krouliju“, rekao je O’Saliven.

PROČITAJTE JOŠ: O’Saliven: Snukeraše tretiraju kao laboratorijske pacove

Još gore mišljenje ima kada je reč o mlažim igračima, onim koji bi trebalo da budu njegovi naslednici. Njegov naredni meč je sa Markom Vilijamsom, sa kojim je igrao i pre dve decenije.

„Da ste me pre 20 godina pitali da li ćemo Mark i ja igrati u ovo vreme, rekao bih da ne bismo, ali kada vidimo kakav standard igre je, odgovor je potvrdan. Kada gledate Džona Higinsa, Marka Vilijams ili mene i ove mlade igrače, mogu samo da kažem da oni nisu dobri. Većina od njih bi dosegla neki polu-amaterski nivo, ne čak ni amaterski. Toliko su loši! Kada ih vidite, pomislite, ja bih morao da izgubim nogu i ruku da bih ispao iz Top 50!“, zaključio je O’Saliven.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare