Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Kvoterbek Filadelfija Iglsa Džejlen Hurts imao je mnogo sreće jer nije doživeo tešku povredu po završetku utakmice protiv divizijskog rivala Vašingtona

„Orlovi“ iz Filadelfije savladali su Vašington 20:16 i napravili veliki korak ka mestu u plej-ofu, ali je malo nedostajalo da sve to plate izuzetno skupo.

PROČITAJTE JOŠ...

Naime, po završetku meča Hurts je krenuo ka svlačionici, a put ga je vodio pored dela tribina na kom su se nalazili navijači tima iz „grada bratske ljubavi“.

Kada je prišao na nekoliko metara od tribine, navijači su se spustili do ograde kako bi pozdravili jednog od najboljih igrača tima, kada se dogodila nezgoda. Naime, ograda je popustila, a navijači su sa visine od oko metar i po pali tik pored Hurtsa.

Srećom po Iglse, ali i po navijače ovog kluba, glavna zvezda tima nije doživela nikakvu povredu jer se na vreme izmakao, a ubrzo je postalo jasno da je situacija bila dramatična samo na prvi pogled, jer su momci koji su se našli na podu ubrzo ustali, i uz osmeh pozdravili mladog igrača i čestitali mu na ostvarenom trijumfu.

BONUS VIDEO Divljački start Ronalda na utakmici protiv Njukasla

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram