Petar Nenadić opet u reprezentaciji Srbije
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona objavio je širi spisak igrača na koje računa na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će se januara 2022. godine održati u Mađarskoj i Slovačkoj.

Okupljanje je zakazano za 1. novembar, a susret sa Grčkom na programu je 4. novembra u Zrenjaninu, dok će se sa Belgijom sastati tri dana kasnije Haseltu.

U grupi je i selekcija Francuske, sa kojom će se rukometaši sastati u trećem i četvrtom kolu početkom januara.

Po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe, uz četiri najbolje trećeplasirane selekcije, izboriće plasman na kontinentalno takmičenje gde su već plasirane selekcije domaćina, odnosno, finalisti prošlog EP, Španija i Hrvatska.

Na spisku za utakmice sa Grčkom i Belgijom, Đerona je pozvao 35 rukometaša, a među njima je i povratnik u nacionalni tim Petar Nenadić.

Spisak rukometne reprezentacije Srbije

Golmani: Todor Jandrić, Vladimir Cupara, Dejan Milosavljev, Tibor Ivanišević.

Igrači: Nemanja Ilić, Miloš Grozdanić, Vanja Ilić, Mladen Šotić, Filip Marjanović, Mijajlo Marsenić, Zoran Nikolić, Živan Pešić, Davor Basarić, Bojan Beljanski, Aleksandar Kurteš, Vukašin Vorkapić, Darko Đukić, Bogdan Radivojević, Aleksandar Radovanović, Miljan Pušica, Ilija Abutović, Nemanja Obradović, Stevan Sretenović, Petar Đorđić, Draško Nenadić, Miljan Vukovljak, Stefan Vujić, Lazar Kukić, Aleksa Kolaković, Petar Nenadić, Nemanja Zelenović, Marko Vujin, Milan Milić, Nikola Crnoglavac i Jovica Nikolić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar