Foto: BSS

Omladinska bokserska reprezentacija Srbije odradila je tronedeljne bazične pripreme u Banji Koviljači.

Nakon pauze koju su imali posle Evropskih igara mladih održanih u Sofiji i praznika, naši bokseri boravili su u Banji Koviljači gde su pod budnim okom selektora Dragana Vasiljevića Durugne i trenera Nenada Vasiljevića, Mira Mitrovića i Matoša Frometa svakodnevno radili na podizanju forme.

PROČITAJTE JOŠ

“Pripreme su trajale 21 dan, bile su jakog intenziteta, izuzetno kvalitetne, najviše smo radili na snazi i jednim delom na tehnici, zadovoljni smo postignutim rezultatima. Okupili smo svu decu iz Srbije koju pratimo već nekoliko godina i koja su pokazala talenat, kvalitet, posvećenost zadatku koji su izabrali da im bude jedan od životnih poziva, a sigurno najveća profesionalna ljubav, a to je plemenita veština. Na pripremama je učestvovalo 30 reprezentativaca, a ove bazične pripreme su temelj za svetska i evropska takmičenja koja nam predstoje, Evropsko prvenstvo za kadete u Irskoj, zatim omladinsko evropsko u Budvi krajem godine, ali pre svega očekuje nas omladinsko Svetsko prvenstvo u Poljskoj za generaciju 2002. i 2003”, rekao je Vasiljević.

Na pripremama su učestvovali: Uroš Milošević, Strahinja Mitrović, Stefan Čabarkapa, Mateja Petrovski, Milan Stanojević, Sead Ikanović, Luka Ivić, Rastko Simić, Darko Đukanović, Edin Suljić, Indir Vračić, Sejdi Nazif, Almir Memić, Nemanja Bires, Marko Petrašević, Stefan Camović, Mašan Nikčević, Stefan Krasnić, Boris Dovedan, Dario Tomić, Omer Ametović, Semiz Aličić, Adam Krstović, Savo Stevanović, Nikola Cvetković i Srđan Radaljac.

Foto: BSS

“Učestvovali smo na sjajno organizovanim pripremama odakle odlazimo zadovoljni postignutim i još više motivisani za rad i nastavak sezone koja će biti obilna takmičenjima i zahtevaće od svih nas top spremnost. Jedva čekamo nove takmičarske izazove, verujem u bolje i veće rezultate nego što smo do sada postigli” zaključio je mladi reprezentativac Srbije Pinja Aličić.

Prvi test u ringu naši omladinci imaće 18. februara kada će se u Beogradu održati omladinska “Zlatna rukavica”.

Proteklog vikenda mlade snage srpskog boksa obišao je i predsednik Bokserkog saveza Srbije Nenad Borovčanin u pratnji svojih saradnika i lično se uverio u posvećenost, veliki rad i motivisanost mladih srpskih reprezentativaca koju su pokazali na pripremama u Banji Koviljači.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar