Foto: instagram.com

Vaterpolistkinja Vojvodine, Mari Kosmo, u otvorenom intervjuu za SportFem rekla je da je lezbijka.

PROČITAJTE JOŠ

Brazilka koja živi u Novom Sadu u poslednja tri meseca kaže da za sada nije imala nikavih neprijatnosti u našoj zemlji zbog svoje seksualne orijentacije.

Mari često objavljuje fotografije sa devojkom Barbarom, koja radi kao profesorka u školi u Brazilu. Porodici i prijateljima je pre nekoliko godina priznala da voli žene i od tada se konačno oseća – slobodno, o čemu je govorila za Sportfem.

“Zabavaljamo se skoro četiri godine. Barbara radi kao profesorka u srednjoj školi u Brazilu, pa zbog posla nažalost nije sa mnom u Srbiji. Ona mi je bila velika podrška tokom svih loših trenutaka, uključujući i proces ‘izlaska iz ormana’. Barbara me je inspirisala da verujem u sebe.”

Ona je rano „otvorila dušu“ porodici.

“Rekla sam im da volim žene kada sam imala 18 godina. Postalo mi je veoma teško to da krijem, osećala sam veliki teret. Morala sam da im kažem. U to vreme sam se mnogo plašila njihove reakcije, ali duboko u sebi sam znala da me vole i da će biti uz mene bez obzira na sve.”

Ona je navela i da nije nikad imala problema sa time u Vojvodini, dodavši da će doći na gej paradu, kada se bude ponovo održala u Beogradu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare