Lazanski briljira, ofarbao ambasadu Srbije u boje Zvezde

Ostalo 28. okt. 202008:56 > 11:48
Podeli:
Foto:N1

Miroslav Lazanski, ambasador Srbije u Moskvi, otkrio je gostujući na TV B92 da je njegovom odlukom zgrada ambasade ofarbana u boje Crvene zvezde, kluba čiji je navijač.

Na konkretno pitanje voditelja da li je istina da je na njegovu inicijatu ofabrana srpska ambasada u Moskvi, Lazanski je dao potvrdan odgovor.

PROČITAJTE JOŠ

„Jeste. Iskoristili smo situaciju kada nemamo puno diplomatskih kontakata i neće niko ni sa kim da se sreće, našao sam sponzore, to su gospodin Miša Zdravković iz Brusa, gospodin Zoran Vuković, gospodin Jevđević, braća Bajramović iz Novog Pazara. Država Srbije u rekonstrukciju ambasade u Moskvi nije dala nijednog jedinog dinara, a uloženo je 350.000 evra. Zgrada ambasade, 184 prozora nisu imali lim, kapalo je na beton. Mi smo sve to obnovili, promenili fasadu, napravili ne običnu, već plastificiranu da možete da je perete“, pohvalio se Lazanski, gostujući u emisiji Fokus.

Nije krio ni zbog čega se opredelio baš za crveno-belu boju.

„Meni se učinila ta kombinacija crvenih i belih pruga. Ja navijam za Crvenu zvezdu i hajde kad već odlučujem neka bude. Mada su mi oba domara u ambasadi partizanovci i prihvatili su to konkretno“, iskren je Lazanski.

Inače, ambasador Srbije u Moskvi se prethodnih dana hvalio po medijima podvigom farbanja srpske ambasade u Rusiji u boje Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar