Foto: twitter.com

O UFC borbi Maksa Holoveja i Kelvina Kejtera će se dugo pričati - Maks je došao do velike i krvave pobede u Abu Dabiju.

PROČITAJTE JOŠ

Veče će Dušku Todoroviću biti velika lekcija zbog pada protiv Punahele Sorijana, a Holovej je režirao 25 minuta ozbiljnog spektakla.

Bivši UFC prvak je u potpunosti dominirao, pa deluje nestvarno šta je sve Kejter izdržao. Sevali su udarci sa svih strana uz raznovrsne kombinacije, nekoliko puta se Kejter vraćao iz mrtvih, ali nije bilo ni naznaka da može doći do preokreta.

Štaviše, Maks je čak u poslednjoj rundi usred borbe gledao u tim komentatora i ćaskao sa Dejnom Vajtom, usput izbegavajući udarce bez gledanja u protivnika.

Dešavalo se i da zadaje udarce gledajući van kaveza, a na kraju je sudijska odluka bila jednoglasna sa 50-43, 50-43 i 50-42, uz moćan statistički podatak.

Maks je imao 445 značajnih udaraca, Kejter tek 133, ali je i sa ovim učinkom uspeo da raskrvari Holoveja.

Dejna Vajt će posle ovog morati da pruži Maksu priliku da napadne pojas perolake kategorije.

„Nekada je osmi igrač opasniji od trećeg. Mislim da je Holovej zaslužio treću šansu da se bori protiv Aleksandera Volkanovskog. Večeras se borio protiv tipa za kog su svi mislili da će pobediti i razbiti ga“, rekao je Dejna Vajt posle ove borbe, ali je izvesno da bi svakako Volkanovski pre toga morao da se suoči sa Brajanom Ortegom, taj okršaj zakazan je za 27. mart.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare