Foto: Screenshoot

Iznervirali ga bahati klinci.

Hrvatski bokser, svetski šampion u bridžer kategoriji koji poseduje VBC pojas, ispričao je zanimljivu priču putem društvenih mreža.

PROČITAJTE JOŠ

Sjajni hvatski bokser je nedavno postao šampion u novoformiranoj kategoriji pobedom protiv Poljaka Adama Balskog, prvom pobedom u karijeri koju nije završio nokautom.

Dok čeka na novi izazov, Babić oli u slobodno vreme da odigra basket sa prijatelja, a jedna priča sa lokalnog igrališta mnoge je podsetila na detinjstvo i kako su stvari nekad funkcionisale.

Bavić je na društvenim mrežama objavio priču u kojoj je do detalja opisao scenu u kojoj je bio akter.

Babić je naime imao susret sa dva kako kaže bahata klinca, čitava situacija se nije dobro završila za njih.

„Sport je divan, ništa me ne raduje kao igralište. Igralište puno dece, školaraca i „seniora“ kome već pripadam kada se pogleda očima malog Alena koji je odrastao na ovakvim igralištima. Ali da ne bude sve savršeno, potrudila su se dva nadobudna klinca“, počinj epriču Bavić.

Onda objašnjava šta ga je iznerviralo.

„Kakvo ponašanje na terenu, da je neko drugo vreme i ja na njihovom mestu ostao bih bez lopte i dobio par šamara od starijeg tima, došao kući i morao da lažem da sam pao da ne bih dobio batine kod kuće jer su me tukli napolju. Brate, hodaju okolo kao da su osvojili teren, lice polumrtvo od samoljublja i oholosti“.

Bavić potom nastavlja.

„Neće da igraju dva na dva jer su previše dobri za nas, neće ni da dele jedini koš koji radi jer im smetamo, valjda. Naravno da smo ušli i preuzeli teren. Moja erbol ide ka duplo mlađem dečaku i on pređe preko lopte… E deco moja, sa nivoa profesionalnog sportiste mogu vam reći da je to put u ništa, i možete samo ništa i očekivati. Kada si se pre umislio dan ti j**em tvoj je dan ***, da citiram velikog blogera Kruletu“.

Babić objašnjava da razume da su se vremena promenila, ali da ipak veruje da je to bio samo incident.

„Razumem da je ovo danas drugačiji svet, ali se duboko nadam da je ovo danas samo ružan izuzetak. Kažu mi da se danas i očevi zovu da rešavaju ove situacije, da sam ja kojim slučajem to uradio, tata i ja bismo dobili po glavi, toliko sam poštovao stariju ekipu na igralištu. Budite normalni…“, napisao je Babić.

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar