Foto: Srdjan Stevanovic

Rukometašice Crne Gore poražene su od Francuske u meču grupe A sa 24:19, iako su se veoma dobro držale.

Oslabljene Crnogorke nisu mogle do senzacije protiv olimpijskog šampiona, a u narednoj fazi bi po planu u četvrtak trebalo da igraju protiv Srbije (tačan termin će biti naknadno poznat).

PROČITAJTE JOŠ:

Srpkinje su u utorak uveče izgubile od Rusije, pa u narednu rundu prenose dva boda, dok Crna Gora ne prenosi nijedan, budući da je završila kao trećeplasirana iza Francuske i Slovenije.

Marina Rajčić je odigrala veoma dobar meč protiv Francuskinja, baš kao i Jovanka Radičević u napadu, ali nije mogla mnogo jer njenoj ekipi nedostaju Đurđina Jauković i Jelena Despotovića na poziciji beka.

Francuska je pitanje pobednika rešila u završnici utakmice, kada Crnogorke nisu iskoristile svoju šansu da izjednače.

Na poluvremenu su bile u egalu, na 12:12, ali su u tom trenutku osale bez Tatjane Brnović, isključene direktnim crvenim kartonom.

Brnović je, nezadovoljna dvominutnom suspenzijom, aplaudirala sudijama i bila isključena. Najefikasnije su kod pobednica bile Korali Lasors sa šest golova i Grejs Zadi Deuna sa pet.

U timu Crne Gore je Radičevićeva postigla sedam golova iz osam pokušaja, Ivona Pavićević je bila precizna etiri puta, a Rajčićeva je upisala čak 13 odbrana.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: Izjava Milice Mandić na otkrivanju murala

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar