Foto: Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Denver Bronkosi još uvek pokušavaju da dođu sebi nakon smrti jedne od najvećih legendi ovog kluba, Demarijusa Tomasa, a čelnici ovog kluba poslali su poslednji pozdrav tragično preminulom igraču.

Tomas je preminuo u petak, 9. decembra nakon što je, prema navodima koji su nakon njegove smrti počeli da se pojavljuju u medijima, doživeo neku vrstu napada prilikom tuširanja.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon što se liga oporavila od prvobitnog šoka, te prošao prvi talas tuge, Bronkosi su odlučili da se od njega oproste pred meč svog tima protiv Detroit Lajonsa.

Tako je ispred stadiona objavljen rad jednog momka koji je nacrtao Tomasov portret kako slavi osvajanje 50. Superboula (Bronkosi pobedili Karolina Panterse 24:10).

Pored njega, najveći broj navijača na stadionu Empauer Fild nosiće dres Bronkosa sa brojem 88, što je broj u kom je Tomas postao jedan od najboljih hvatača u istoriji tima iz Kolorada, ali i čitavog NFL šampionata. Na isti način počast su mu odali i bivši saigrači, dok je „sejfti“ Džastin Simons stigao u dukserici „Počivaj u miru, kralju“.

Pored toga, ispred stadiona je ostavljen venac sa njegovom slikom i uramljenim dresom, uz poruku:

„Navijači Denver Bronkosa, svratite i odajte svoje poštovanje Demarijusu Tomasu pri dolasku na stadion“, navedeno je u poruci tima iz Kolorada.

BONUS VIDEO Grobari vređali Aleksandra Vučića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare