Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Majls Geret spada u sam "krem" kada je u pitanju odbrana u američkom fudbalu, ali je jedan od najboljih odbrambenih igrača sveta otišao predaleko pri kreiranju dekoracije za proslavu američkog praznika "Noć veštica".

Poslednjeg dana oktobra širom Sjedinjenih Američkih Država obeležava se praznik posvećen mrtvima, a pripreme za njega počinju praktično prvog dana desetog meseca u godini. Već od tog trenutka veliki broj ljudi širom SAD počinje da kiti svoje dvorište, a ni defanzivac Klivlend Braunsa nije odoleo „izazovu“. I, čini se, preterao.

PROČITAJTE JOŠ...

On je, naime, svoje dvorište „ukrasio“ nadgrobnim spomenicima na kojima se nalaze imena protivničkih kvoterbekova protiv kojih će Braunsi igrati u nastavku sezone. Tako su ispred njegove kuće u Ohaju spomenici sa kacigama i imenima Kajlera Mareja iz Arizona Kardinalsa, Lamara Džeksona iz Baltimora (uz natpis „RIP“ – Počivaj u miru), Džastina Herberta iz Los Anđeles Čardžersa, Džoa Beroua iz Sinsinati Bengalsa, Džastina Fildsa iz Čikago Bersa sa sve lobanjom sa ukrštenim kostima, dok su posebno bizarni oni posvećeni Meku Džonsu iz Nju Ingland Pejtriotsa („Ovde leži“) i Benu Rotlisbergeru iz Pitsburg Stilersa, na čijem grobu se nalazi broj sedam uz grb Stilersa i jedan veliki krst.

Bonus video:  Emotivni Jure Zdovc o Dušanu Ivkoviću posle utakmice Zvezda – Žalgiris

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar