Nije prošlo bez incidenata.

Crvena zvezda je uspela da savlada Partizan u četvrtom meču finalne serije ABA lige sa 68:56 i tako izbori majstoricu koja će se igrati u četvrtak, ali je i ova utakmica prošla uz incidente.

Kada je Zvezda na početku poslednjeg minuta praktično slomila Partizan i rešila meč, usledila je tuča na tribinama između navijača.

PROČITAJTE JOŠ

Povod je bio ubacivanje predmeta na teren i ka klupi Partizana, što je izazvalo tenzije, jer veliki broj navijača Zvezde nije želeo takve scene.

Pojedini navijači iza koša na koji je napadao Partizan, krenuli su da ubacuju predmete, ali su igrači oba tima smirili situaciju, dok su „uhvaćeni“ i oni koji su pokušali da izazovu nerede.

Sa druge strane, bliže klupi Partizana, tačnije iza i iznad nje, dogodile su se slične scene, ali je veliki broj navijača reagovao i iz hale izbacio onoga ili one koji su pravili probleme. Tom prilikom došlo je i do fizičkog obračuna, ali su svi prošli bez većih povreda.

Sudije su na kratko prekinule meč i u prvom trenutku tražile da se prazni deo hale, na šta je ukazao i Nebojša Ilić, tim menadžer Crvene zvezde, ali je ipak nastavljeno bez toga i ubrzo je sve bilo gotovo.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO Vređanje Željka Obradovića  

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare