Foto: Tanjug/AP Photo/John Minchillo

Ludnica od meča u Bruklinu.

Luka Dončić je još jednom pokazao zašto je možda i glavni kandidat za MVP nagradu na kraju sezone u NBA ligi i odveo svoj tim do pobede u neverovatnom meču protiv Bruklina.

Dalas je u gostima bio bolji rezultatom 129:125 posle produžetka u meču koji će se dugo prepričavati.

PROČITAJTE JOŠ

Luka Dončić je postigao 41 poen uz 14 asistencija i 11 skokova, a pogodio je i dve dvojke u produžetku i doneo pobedu Dalasu u pravom trileru

On je tako posle prve tri utakmice u kojima je postizao preko 30 poena, postigao prvi put preko 40 ove sezone i nastavio da podiže svoju formu.

Mogao je Dalas sve da reši i pre produžetaka pošto je vodio sa dva razlike i imao poslednji napad, ali je Dončić izgubio loptu, a u kontri je Kevin Durent na osam sekundi pre kraja zakucao i doneo produžatk svom timu.

Dončić je odmah stavio do znanja da će ipak meč rešiti u svoju korist već u prvom napadu, a potom je još jednom majstorijom potvrdio pobedu.

Utakmica je nakratko prekinuta u produžetku kada je jedan navijač bacio nešto što je izgledalo kao čaša leda, koja je pala na teren blizu Luke Dončića kada je sve bilo već rešeno, a Dončić se uplašio jer je čuo udarac iza leđa.

BONUS VIDEO Grobari protiv Virtusa skandirali: „Uzmi Željko evro-titulu“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar