Foto: Starsport

Košarkaši Srbije će u nedelju od 14.40 igrati meč finala Svetskog prvenstva protiv ekipe Nemačke.

Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba.

Borbu za zlato gledaće cela Srbija, ali i ljudi iz Republike Srpske odakle dolazi zanimljiva informacija da će radovi na elektro-mreži biti odloženi zbog finala.

PROČITAJTE JOŠ:

ATV je javio da će Elektro Bijeljina pomeriti svoj remont zbog velikog interesovanja građana za finale prvenstva na kom Srbija može da uzme prvo zlato sa velikih takmičenja posle 21 godine i Indijanapolisa.

„Zbog ogromnog interesovanja naših građana za sutrašnju finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u košarci, između Srbije i Nemačke i velikog broja zahteva i molbi da se obezbedi električna energija i mogućnost gledanja direktnog prenosa, ‘Elektro-Bijeljina’ će odložiti najavljeni remont TS ‘Bijeljina III’. Na taj način ćemo omogućiti svim našim sugrađanima da imaju električnu energiju i da pored malih ekrana bodre srpske košarkaše“, naveli su iz preduzeća u svom saopštenju.

Novi termin remonta biće tek u oktobru, a iz Elektro-Bijeljine navode da će o tome blagovremeno obavestiti građane.

Orlovi su u prve tri utakmice do vrha napunili mrežice Kine, Portorika i Južnog Sudana, a dodatnu motivaciju dala im je Mozzart fondacija koja za svaki poen donira 1.000 dinara, a za svaku trojku 10.000 dinara. Na samo tri meča u grupnoj fazi takmičenja prikupljeno je 694.000 dinara, koji će se usmeriti za razvoj sporta među školarcima.

BONUS VIDEO: Trening Nemačke pred finale sa Srbijom na Mundobasketu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar