Svetislav Pešić Foto: Johannes Zimmermann/STARSPORT

Jedna od najvećih enigmi među ljubiteljima košarke u Srbiji je kako će izgledati ova značajno drugačija reprezentacija od one pre godinu dana. Ipak, na taj odgovor će morati da sačekaju još malo.

Svetislav Pešić je odlučio da prvi pripremni meč Srbije za Svetsko prvenstvo bude odigran iza zatvorenih vrata. To je značilo da neće biti poznat rezultat ishod meča sa Bosnom i Hercegovinom, poznato je da je meč odigran, ali je procureo još jedan detalj.

PROČITAJTE JOŠ

Nije poznato ko je igrao za reprezentaciju Srbije, ali je poznato da se u dvorani pojavila i NBA zvezda koja se priključila reprezentaciji Bosne i Hercegovine. U pitanju je centar Detroit Pistonsa Luka Garza.

„Moglo je da se čuje da timovi nisu bili u najkompletnijim sastavima, ali i da su na teren bili spremni da istrče neki NBA igrači. Da ne ulazimo u srpski tim, ali Luka Garza je stigao u dvoranu“, stajalo je u informaciji koji je objavio „Sportski žurnal„.

Nema nikakvog izveštaja, nema statistike, nema fotografija, sve je pod velom tajni.

Obično se dešavalo da i u takvim situacijama jedna reprezentacija odluči da objavi rezultat, ali se od toga za sada odustalo. Ipak, moglo bi i to da se desi do kraja dana. Otud je ova misterioznost učinila da se interesovanje za reprezentaciju dodatno probudi.

Pešić je znao tokom godina da često ima baš ovakav početak priprema kako bi se sam upoznao u kakvoj se formi nalaze igrači i kako bi sa njima radio pre nego što se predstave javnosti.

BONUS VIDEO Pešić: Jokić istrošen mentalno i fizički

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar