Foto: Video/Nova.rs

Crveno-belima je bio potreban plej i doveli su ga "iz svoje kuće".

Nikola Topić je u utorak uveče predstavljen kao novi košarkaš Crvene zvezde u koju je stigao posle nekoliko meseci provedenih u Megi.

PROČITAJTE JOŠ:

U Megi je bio jedan od najboljih igrača sa 18,6 poena po utakmici i 6,9 asistencija u ABA ligi, ali ga sada čeka teži posao. Moraće štošta da nauči uz Miloša Teodosića i stekne iskustvo i podigne kvalitet potreban za Evroligu.

I dok njegov menadžer Miško Ražnatović veruje da je „misija uspešna“ i da je Nikola spreman za to takmičenje, mnogo pažnje je privukla reakcija reprezentativca Srbije Nikole Jovića.

Jović je prokomentarisao snimak Topićevog predstavljanja, koji je Zvezda objavila u utorak uveče i okačio je emodži očiju koje gledaju.

To je momentalno izazvalo i brojne odgovore navijača Zvezde, koji su počeli da ga zovu da i on dođe na Mali Kalemegdan.

Jović je bio veoma dobar na Mundobasketu u Manili, gde je Srbija osvojila srebro, ali Americi ide od Majami Hita do razvojne lige i nazad.

Zato je na četiri ovosezonske utakmice za Majami upisao po 3,5 poena u proseku, dok je prošle sezone na 15 utakmica imao 5,5 poena po meču. Nedavno je podelio potez Miloša Teodosića iz meča s Olimpijom, pa prati šta se dešava sa ove strane okeana u crveno-belom.

BONUS VIDEO: Rokas Giedraitis – 16 poena protiv Makabija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare