Džejms Naneli, Matijas Lesor, Zek Ledej
Džejms Naneli, Matijas Lesor, Zek Ledej; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Košarkaš Partizana Džejms Naneli produžio je ugovor sa sadašnjim klubom, objavili su crno-beli.

Pravo olakšanje za navijače, stiglo je u subotu uveče, pošto se prethodnih sedmica spekulisalo šta će biti sa njime. Partizan je time očuvao ubitačni trio pošto su pre Nanelija ugovore produžili i Zek Ledej i Kevin Panter.

PROČITAJTE JOŠ:

Klub je putem svog sajta kratko obavestio da će i u novoj sezoni Naneli nositi dres sa brojem 21, pa je produžetak kraći od Panterovog i Ledejevog, jer su njih dvojica dobili još po dve godine.

To je ujedno i potvrda da će hladnokrvni šuter koji je u više navrata prošle sezone bez problema preuzimao odgovornost i loptu u svoje ruke, opet „plesati“ u Humskoj.

Bilo je donekle i očekivano da će Džejms ostati, jer bi van Partizana teško imao šansu da dobije ugovor, atmosferu i šansu da se bori za titule kao u Beogradu.

Zbog toga su iz Partizana na društvenim mrežama i mogli da objave njegovu sliku sa Ledejem iz prošle sezone i poruče: „Ponovo plešemo“.

Naneli je u prošloj sezoni imao 9,2 poena po meču do plej-ofa, uz veoma dobre procente šuta za tri poena, gde je bio precizan u 40,5 odsto situacija. Svojoj pojedinačnoj statistici Džejms je dodao i 2,1 skok i 1,8 asistenciju po meču u evropskoj eliti. Brojke su mu u Top 8 fazi i pet mečeva sa Realom malo opale, ali ne tako značajno.

Kada je reč o ABA ligi, 33-godišnjak rođen u Kaliforniji je prosečno imao 9,7 poena, dva skoka i 1,7 asistencija po utakmici.

BONUS VIDEO Najluđe priče legendi srpske košarke: Doček šampiona, kumovi i ljubav koja je promenila sve

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar