Nikola Jokić protiv Minesote
Foto: Tanjug/AP Photo/Abbie Parr)

Niklola Jokić i njegovi saigrači spremaju se za start plej-ofa koji za njih počinje u noći između subote i nedelje u 2.30, a na megdan će im izaći njihove stare mušterije Los Anđeles Lejkersi.

Kako sada već tradicija nalaže, u kući Nikole Jokića održan je skup svih igrača Denvera koji su zajedno gledali utakmicu plej-ina između Nj Orleansa i Los Anđeles Lejkersa nakon koje su saznali i prvog rivala na putu ka odbrani titule.

PROČITAJTE JOŠ

O svim detaljima pomenute večere i žurke na bazenu progorovrio je i Pjeton Votson koji je sada otkrio i sve pikanterije u razgovoru za portal „DNVR“.

„Bilo je u 17.25 u utorak, meč Lejkers – Pelikans, a Pejton Votson je bio na putu ka kući Nikole Jokića, kada mu je telefon zazvonio“, piše u tekstu.

Usledio je i razgovor dvojice saigrača.

„Gde si, brate“, upitao je Jokić svog saigrača, usput mu poslavši i fotografiju iz tek završenog bazena.

„Votson je stigao pet minuta kasnije na ono što je postala tradicija Nagetsa pre nego što počne plej-of. Jokić poziva saigrače da pogledaju utakmice i saznaju ko će biti protivnik Denveru u prvom kolu“, dodaje se u tekstu.

„Osećam se kao da ‘Džoker’ vidi veličinu našeg tima. On misli da ovaj tim može da pobedi svakog“, rekao je Votson za „DNVR“.

Pileća krilca, kesadilje, slajderi i druga jela Jokićevih ličnih kuvara bila su na stolu…

Takođe, rakija, nacionalno piće u Srbiji, točila se iz flaša sa ugraviranim imenom „Jokić“, dok je za dezert bila pita od jabuka.

Votson je, prepričavajući šta se sve dešavalo, kazao i da su u momentu kada su Lejkersi u četvrtoj četvrtini stekli dvocifrenu prednost, počeli da navijaju za Pelikanse, ako ništa drugo, makar da malo izmore „jezeraše“.

Jedan igrač stigao je i da se okupa u Jokićevom bazenu. Bio je to Diandre Džordan.

„Bilo je to veče povezivanja tima, drugarstva, smeha“, piše u tekstu.

BONUS VIDEO Najbolji potezi Vanje Marinković protiv Virtusa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare