Foto: Tanjug/Scott Strazzante/San Francisco Chronicle via A

Bjelica slavi najveći uspeh karijere.

Golden Stejt Voriorsi su vratili na tron NBA lige nakon što su u šestoj utakmici velikog finala pobedili Boston rezultatom 103:90 i u seriji slavili sa ukupno 4:2 u pobedama.

PROČITAJTE JOŠ

Slavilo se posle meča i tokom dodele pehara i kasnije u svlačionici. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica ostvario je najveći uspeh u karijeri i priključio se odabranom društvu osvajača NBA prstena kada su u pitanju košarkaši iz Srbije.

Bjelica je prvo u svlačionici pravio šou sa Klejom Tompsonom, a nakon toga je okačio i fotografiju sa porukom koja je nasmejala sve.

Bjelica je na svom Instagram profilu okačio sliku sa Stefom Karijem koji je proglašen za MVP-ija finalne serije i Endrjuom Viginsom koji je imao značajnu ulogu. Sva trojica su se slikala s kačketima, a posebnu pažnju je privukla poruka.

„Hvala ti Stefane“, napisao je Bjelica ispod fotografije aludirajući na srpsku verziju njegovog imena i zasluge koje Kari ima za titulu.

Mnogi su oduševljeno reagovali na fotografiju, a poruku je ostavio i njegov bivši klub Crvena zvezda koja je komentarom „bravo“ čestitala nekadašnjem igraču.

BONUS VIDEO Golden Stejt – Novi stari šampioni NBA lige

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram