Vasilije Micić
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA sezona nije počela onako kako su priželjkivali navijači u Srbiji.

Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski su do sada naučili izuzetno bitnu poruku – teško će im se pronaći mesto u timu Oklahome, osim u slučaju takozvanog „garbage time“.

PROČITAJTE JOŠ

Oklahoma je poražena od Nju Orleansa sa 110:106, a još jednom nije bilo mesta za dvojicu košarkaša. Ove godine Majk Dagnolt, trener Tandera, koristi 11 igrača, ali među njima po pravilu nema mesta za reprezentativce Srbije. Pokuševski je tokom dela prošle sezone čak bio i starter, ali nije uspeo da se izbori za svoje mesto pod suncem.

Nju Orleans je slavio uz pomoć sjajne partije Si Džej Mekaluma koji je stigao do 29 poena, 11 skokova i pet asistencija, dok je Zajon Vilijamson dodao 20 poena uz 10 skokova i osam asistencija.

Šej Gildžus-Aleksander je opet bio najbolji sa 20 poena, pet skokova i osam asistencija, a pratio ga je Čet Holmgren sa 19 poena, 11 skokova i tri asistencije. Obojica su na parketu provela 37 minuta.

Bruklin je savladao Majami Hit sa 109:105, a ovog puta nije bilo prostora da Nikola Jović odigra i jedan jedini minut.

Majkl Bridžis je postigao 21 poen uz sedam skokova i pet asistencija, a u poraženom timu je najefikasniji još jednom bio Tejlor Hiro sa 30 poena uz tri skoka i pet asistencija.

BONUS VIDEO Denver na krilima Jokića demolirao Oklahomu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar