Foto: EPA-EFE/Abir Sultan

Opet je udario, ovog puna je prekinuo meč na Svetskom prvenstvu i ima neverovatnu priču...

Utakmica između Holandije i Argentine u okviru četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru prekinuta je na nekoliko momenata pošto je čuveni Jutjuber Vitali Zdorovetski utrčao na teren samo u gaćama.

PROČITAJTE JOŠ

On je na grudima imao ispisanu poruku „Vitaly the GOAT“ (kako je upisan na Instagramu), a pri uletanju na teren propisno je namučio redare.

Naime, bilo je potrebno šest-sedam redara kako bi ga savladali, a potom ga na jedvite jade izneli sa terena stadiona Lusail.

Ipak, nije bio u zatočeništvu jer je samo par sati kasnije objavio snimak iz jednog restorana.

Oglasio se na Instagramu i poručio šta se desilo.

„Povratak je uvek veći od sputavanja. Upao sam upao na Svetsko prvenstvo i slomio nogu“, napisao je Vitali.

U sledećoj objavi je upitao jednog redara.

„Zašto ste dirali moj p****?“.

Ruski jutjuber je tokom 2020. slomio vrat i leđa, barem je tako sam tvrdio.

On je na svojim Instagram storijima objavio nekoliko fotografija, na kojima ga, između ostalog, odvozi hitna pomoć.

„Slomio sam vrat i leđa“, tvrdio je Vitali na mrežama. Kasnije se više nije oglašavao, samo je zahvalio svima koji su mu pomogli u trenutku nesreće.

Foto: Instagram/kingvitaly

Dvadesetosmogodišnji Vitali je nekad radio i kao čistač i konobar, dok nije odlučio da prihvati ulogu u porno filmu. Tada kreće uspon njegove popularnosti. Proslavio se „Miami Zombie Attack Prankom“ u kojem se maskirao u beskućnika i u najsiromašnijim delovima grada plašio slučajne prolaznike.

Planetarnu popularnost dosegao je 2014., kada je „uleteo“ na utakmicu na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Tada su ga i uhapsili.

Šta danas radi Kinsi Volanski?

Do 2019. godine za Kinsi Volanski (25) skoro niko nije znao, a onda je uletala skoro gola na finale Lige šampiona i prekinula utakmicu. Od tog trenutka su o njoj pisali svi svetski mediji i stekla je globalnu slavu koju je i te kako umela da iskoristi.

Iako je od tada prošlo tri godine, Kinsi je i dalje aktuelna, a evo kako danas izgleda i čime se bavi.

Nakon prekida utakmice, njen profil na Instagramu bio je odmah ugašen, međutim, ubrzo i vraćen. Danas je prati više od tri miliona ljudi, a ona od istog tog profila zarađuje milione.

KINSEY WOLANSKI
Foto: Allstar Picture Library Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Pored zarade od društvenih mreža, Kinsi ima i svoju kolekciju sportske odeće – KinseyFit, postala je pilotkinja helikoptera, ali i vrlo uspešna u svetu nekretnina.

Kinski je investitorka i posrednica u kupovini najluksuznijih stanova širom sveta, a u svom portfoliju već sada ima nekoliko višemilionskih nekretnina. Ali, kao da joj i to nije dovoljno, pa pored svih ovih poslova, ona je i glumica kaskaderka, a za sada je snimila tri filma.

Pa tako pored silnih obaveza koje joj nameću sva njena zanimanja, Kinsi često putuje, a fotografije sa putovanja obavezno deli na svojim profilima.

Posetimo, Kinsi je prekinula utakmicu finala Lige šampiona između Liverpula i Totenhema noseći na sebi jednodelni kupaći kostim na kom je bio odštampan naziv sajta za odrasle koji je bio u vlasništvu njenog tadašnjeg dečka, jutrjubera Vitalija Zdorovetskog. Istog trenutka, stekla je svetsku slavu.

Kinsi Volanski
Kinsi Volanski Foto: Allstar Picture Library / Alamy / Alamy / Profimedia

Foto: EPA-EFE/Abir Sultan
Foto: EPA-EFE/Abir Sultan
Foto: EPA-EFE/Abir Sultan
Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
Foto: REUTERS/Molly Darlington
Foto: REUTERS/Molly Darlington

BONUS VIDEO Brazilci prozivali Hrvate i njihove dresove