Foto: Reinaldo Ubilla/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FIFA i EA Sports napravili su predviđanje ko će proći grupe na Mundijalu u Kataru i ovo predviđanje može dati igračima Srbije motiv više da prkose šansama.

Simulacija popularne fudbalske igre napravila je predviđanje i na prethodna tri Mundijala i svaki put je tačno pogođen pobednik.

PROČITAJTE JOŠ:

U Južnoj Africi je to 2010. bila selekcija Španije, četiri godine kasnije pobedila je Nemačka, a pre četiri godine u Rusiji slavila je ekipa Francuske.

Ovog puta se predviđa da će Lionel Mesi napokon podići „boginju“, ali i da Srbija neće proći grupu G.

Fudbalska reprezentacija Srbije 24. novembra počinju Mundijal. Prva utakmica našeg nacionalnog tima je protiv Brazila, posle čega slede mečevi sa Kamerunom i naposletku Švajcarskom.

Simulacija prednost daje Brazilu i Švajcarskoj, koje su prošle dalje i pre četiri godine, kada smo bili u grupi sa te dve selekcije.

Predviđa se i veliki uspeh Portugala koji će preko Hrvatske stići do polufinala, dok će Brazil stići do finala i tamo izgubiti od Argentine.

Zanimljivo je da će Južna Koreja po ovoj predikciji igrati u osmini finala ispred Urugvaja. Inače, aktuelni svetski šampion, ekipa Francuske će takmičenje završiti u polufinalu.

Iako zvuči teško izvodljivo, Lionel Mesi se „tipuje“ kao najbolji strelac šampionata sa osam pogodaka. Treba napomenuti da je Mesi rekao kako mu je ovo poslednji Mundijal na kom će igrati.

BONUS VIDEO: Katar 2022 Lična karta – Aleksandar Mitrović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar