Foto:Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia; instargram privatna arhiva; Antonio Ahel/ATAImages.;Nemanja Jovanović/Nova.rs

Svetsko prvenstvo privući će veliki broj navijača u Katar, a u centru pažnje biće svakako i žene fudbalera, koje će morati da paze kako se oblače na stadionima

Pojedini članove srpske reprezentacije imaće veliku podršku u Kataru, jer se očekuje da ih sa tribine gledaju lepše polovine.

PROČITAJTE JOŠ:

Čim je Dragan Stojković Piksi saopštio spisak putnika za Katar oglasila se Kristina Maksimović, supruga srpskog veziste Nemanje, a na društvene mreže okačila je emotivnu poruku.

„KATAR STIŽEMOOO! Ponos, ljubav, sreća i najveća radost!! Naš tata je najbolji na svetuuuuu! UVEK uz tebe ljubavi, samo mi znamo kroz šta smo prošli zajedno i koliko je ovo zasluženo“, napisala je lepa Kristina uz nekoliko slika.

Kristina je u naručju držala i ćerku Andrea, koja će takođe bodriti tatu na Mundijalu.

Očekuje se da u Katar dođe i Sofija Milošević, izabranica Luke Jovića. njih dvoje su jedan od najpoznatijih parova na domaćoj sceni, a zajedno imaju i dva sina. Sofija je veoma popularan model i važi za jednu od najlepših devojaka u Srbiji.

„Deca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i „orlove“. On je spremniji nego ikad i jedva čeka da takmičenje počne. Nadam se da će srpska reprezentacija da osvoji trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala“, izjavila je Sofija.

Aleksandar Mitrović, koji se uspešno oporavlja od povrede, u srećnom je braku sa dve godine starijom izabranicom Kristinom Janjić. Mitrović je ranije bio poznat po nestašlucima i na i van terena, ali se smirio i sada će „hladne“ glave u Kataru pokušati da nastavi golgetersku seriju za Srbiju.

Što se tiče braka sa Kristinom, njih dvoje imaju troje dece i često su se pojavljivali zajedno u javnosti.

Marko Grujić je u srećnoj vezi sa Miom Zeremski, a nedavno su dobili sina. Mia je bila odbojkašica, te njena ljubav prema sportu nije upitna, pa je možemo očekivati i u Kataru.

Filip Mladenović možda neće biti startni levi bek, ali jei u meču protiv Bahreina pokazao da je spreman da pruži maksimum kada god dobije šansu, pa je upisao asistenciju.

On je već pet godina u vezi sa Zoranom Žanetić, a na društvenim mrežama se često pojavljuju njihove slike. Imaju dva sina, a i javnost u Poljskoj je upoznata sa Zoranom, pošto njen izabranik igra u Legiji iz Varšave.

Supruga fudbalera koja se takođe često pojavljuje u javnosti je Ana Rajković. Ona u braku sa golmanom Predragom ima dva sina, Relju i Tadiju, a na društvene mreže često kači atraktivne fotografije.

U Kataru bismo mogli da očekujemo i Anastasiju Ražnatović, koja je u skladnoj vezi s Nemanjom Gudeljom. Iako se dugo spekulisalo da li su njih dvoje u vezi, nedavno je sve potvrđeno, a Anastasija je sa Nemanjom uglavnom uživala u Španiji.

„Ovde sam do 20. novembra, pa idem na svetsko (Svetsko prvenstvo u fudbalu). Biće uživanje, u poslednje vreme baš volim fudbal i jedva čekam da odem“, rekla je nedavno Anastasija.

Od mlađih devojaka u Katar bi mogla da doputuje i Ema Radujko, koja je „uplovila“ u vezu sa Urošem Račićem, te bila sa njim u Španiji i Portugalu, gde je vezista nastupao za Valensiju i Bragu.

Tu je i kapiten Dušan Tadić, koji je naglasio da će imati podršku oca u Kataru, ali nije isključeno da se na stadionu pojavi i njegova supruga Dragana Vukanac. Njih dvoje gotov nikada ne objavljuju zajedničke slike, ali su u srećnom braku nekoliko godina i žive u Amsterdamu gde Dušan nastupa za Ajaks.

Poznato je da Nemanja Radonjić voli noćne provode i raskošan žibot van terena, ali je sreću u ljubavi konačno pronašao pored Isidore Kadijevića. Mnogi je u javnosti nazivaju i „srpskom Kendal Džener“, a često na društvenim mrežama objavljuje profi fotografije, jer se bavi modelingom.

Onaj koji neće imati podršku lepše polovine na Mundijalu je Sergej Milinković-Savić, koji je pre nekoliko dana dobio ćerku Irinu. Zbog porođaja će njegova supruga Natalija verovatno u kućnoj atmosferi pratiti Svetsko prvenstvo, a sa njom će svakako biti i ćerka Irina.

Među onima koji nemaju devojke nalaze se Dušan Vlahović, Saša Lukić, Andrija Živković… Teško da će neko od njih srodnu dušu naći baš u Kataru, pre svega zbog svih ograničenja, ali nikad se ne zna…

BONUS VIDEO Top 10 najlepših odbojkašica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare