Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde će posle reprezentativne pauze igrati s Napretkom iz Kruševca na svom stadionu.

Taj meč se igra 14. septembra, a klub planira da tada, osim što će obeležiti rođendan Marakane, oda počast i nedavno preminulom muzičaru Bori Đorđeviću.

PROČITAJTE JOŠ:

Bora je preminuo 4. septembra i sahranjen je u Čačku u subotu. Iz Zvezde su tim tužnim povodom obavestili javnost da će meč sa Napretkom početi minutom ćutanja.

U planu je i poseban program u čast legendarnog rokera iz benda „Riblja čorba“, a za sada ima indicija da će biti pripremljen kraći film za Boru.

„Meč protiv ekipe iz Kruševca će početi minutom ćutanja, te ćemo i na taj način odati počast autoru brojnih Zvezdinih pesama, koje će se zauvek sa ponosom pevati na mečevima našeg voljenog kluba. Pozivamo sve navijače da na utakmicu dođu ranije, kako bi prisustvovali oproštaju od Bore Đorđevića“, pozvali su iz Zvezde.

Na stadionu će se tog dana, naredne subote (20.00), pevati i neke od Borinih pesama, a i navijači će po svoj prilici imati način da mu odaju poštu.

Zvezda je još ranije objavila da će ulaz na tribine za taj meč biti slobodan. Crveno-beli se sa reprezentativne pauze vraćaju kao prvoplasirani tim Superlige sa 16 bodova posle šest utakmica.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić – prvi gol u sezoni 2024-25

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar