Crvena zvezda vs Pyunik Foto:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak igraju revanš meč plej-ofa za ulaz u Ligu šampiona.

Rival je izraelski Makabi iz Haife (23. avgust, 21 sat), a crveno-beli su pokrenuli veliku akciju kako bi animirali navijače da dođu.

PROČITAJTE JOŠ:

Potražnja karata je po tvrdnjama kluba bila velika od starta, a srpski šampion će morati da nadoknadi 2:3 i gol zaostatka iz prvog meča u Haifi.

Ideja navijača je da ceo stadion bude tematski „obojen“ tako da oni koji kupuju ulaznice za istok i zapad dođu u crvenim majicama, a da jug i sever budu u belim.

Klub je snimio i promotivni spot, a u nedelju je obavestio da će navijači koji ne budu imali majice u odgovarajućim bojama, moći da ih kupe na pultovima ispred stadiona.

Postavlja se i velika fan zona za decu, a za one koji žele da postanu članovi biće namešten i poseban pult za članstvo.

Uz to je u nedelju stiglo i obaveštenje da će klub iz Ljutice Bogdana u nedelju pustiti preostali kontigent ulaznica za prodaju na internetu.

„Fudbalski klub Crvena zvezda je zbog velikog interesovanja, ujedno i nemogućnosti naših pre svega članova, a potom i navijača da dođu do ulaznice za utakmicu sa Makabijem odlučio da danas (nedelja) u 14 časova i 30 minuta pusti u online prodaju preostali kontignet karata za južnu tribinu“, naveli su iz Zvezde.

Da podsetimo, crveno-beli su poslednji put igrali Ligu šampiona pre tri godine, kada su u plej-ofu eliminisali Jang Bojs.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković posle poraza u prvom meču protiv Makabija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar